Project Hessdalen logo
HESSDALEN
Holtålen municipality
Pictures
Map
Hotel
Guided tour
Where is
3D map
 
PHENOMENA
Pictures
Film
Description
Observations this year
Observations previous years
Theories
 
PROJECT
Last news
Articles
Report from 1984
History
Talks
The project in TV
   ... radio
   ... newspaper
   ... journals
 
STATION
Live TV - cam1
Live TV - cam2 (NW)
Live TV - cam3 (SW)

Live radar screen

Alarms

Pictures 2021
Pictures 2020
Pictures 2019
Pictures 2018
Pictures 2017
Pictures 2016
Pictures 2015
Pictures 2014
Pictures 2013
Pictures 2011
Pictures 2003
Pictures 2002
Pictures 2001
Pictures 2000
Pictures 1999
Pictures 1998

GCP

The weather
The weather at Skarvan

  Technical description
Where is

 
PEOPLE
Student groups
Student reports
 
OTHER
How to become
Links
 
Hits on this web
Back to main
 
   
Backlog of the Project Hessdalen 14. guestbook

Prev Next

Project Hessdalen - Guestbook old 14.
From 25.06.2003 to 31.12.2003


Date: Tue Dec 30 09:30:41 CET 2003
Name: Espen () at

Subject: Godt nyttår

Godt nyttår alle dere gale mennesker som gidder og kjøre i timesvis for og se på "lyset" i Hessdalen.Det gjelder spesielt Kristian,Roy,Arno og meg selv.Nå drar vi vel snart oppover igjen og da skal jeg ha med min egen Hang-glider.Da kan det hende jeg får kontakt med de utenomjordiske.


Date: Mon Dec 29 20:42:44 CET 2003
Name: donald () at

Subject: Hang-glider

Nå har jeg et enda bedre forslag.Hvis Erling Strand kjøper seg en hang-glider kan han bare sveve rundt over dalen med et kamera montert på hjelmen.Med en gang han får øye på fenomenet kan han bare glide rett imot det.Da er vi garantert nærbilder av fenomenet.


Date: Mon Dec 29 20:36:25 CET 2003
Name: Donald () at

Subject: Brevduer

Bå har jeg det.Hvorfor kan ikke Erling Strand trene opp noen Brevduer som kan fly rundt i dalen med kamera.På den måten vil kamera komme mye nærmere lysfenomenene.


Date: Tue Dec 23 17:58:10 CET 2003
Name: Donald () at

Subject: Mast

300-400 meter høy mast?!!!Hallo ,koko.


Date: Sat Dec 20 16:44:30 CET 2003
Name: Hanne Voldseth Haugrud (Hanne_Voldesth_haugrud@hotmail.com) at

Subject: interessert?

er det noen som har lyst til og skrive med meg? (på internett) Mersom en internett-brevvenn? Husk! det MÅ være en som er interessert i hessdalen-fenomenet. SKRIV SNART NOE I HVERTFALL! Takk. Dette er en superduper side...


Date: Sat Dec 20 16:37:55 CET 2003
Name: Hanne Voldseth Haugrud (Hanne_Voldeth_haugrud@hotmail.com) at

Subject: Hessdalen-fenomet

Dette er veldig spennende, og jeg har gjerne lyst til og komme til hessdalen en dag. Disse lysene som dere har filmet og tatt bilder av, er helt fantastiske. Jeg bor ikke så langt unna Hessdalen, så det er vel en sjanse for at jeg besøker dere en dag. Jeg er 10 år, men likevel interessert i hessdalen-fenomenet. Det var bare det jeg ville si.


Date: Wed Dec 10 17:19:44 CET 2003
Name: Tips ! () at

Subject:

Hva med et Nightshot kamera som tar opp i mørket eller kanskje et ultrafiolett kamera som registrerer varme forskjeller slik at lys/ting som gir fra seg mere varme blir automatisk fotografert/filmet ?


Date: Wed Dec 10 16:23:09 CET 2003
Name: En som har peiling () at

Subject: Bygge ei høy mast....

Hvorfor ikke sette opp ei 300 - 400 meter høy mast der lyset tidligere er oppservert, slik at man kan komme nærmere... Man må nok tettere innpå "lyset" før man kan trekke slutninger, eller...?


Date: Wed Dec 10 09:31:04 CET 2003
Name: Erling P. Strand (Erling.P.Strand@hiof.no) at

Subject: Kommentar til Torbjørn

Det automatiske video opptaket fra 4.Desember 1999 er slik at opptageren tok opp i ca.12 sekunder. Deretter slår den seg av automatisk. (Desverre virket ikke programmet slik det skulle ha gjort, nemlig ta opp så lenge fenomenet var der.

Det som imidlertid er mest interessant på filmen er det små lyset som plutselig ses under det store, og går inn i det store. Det skjer der sekundviseren er på 38. Det andre interessange er at formen kan se ut til å forandre seg, og helt på slutten ser det ut som om det er lysstråler(?) over og under.


Date: Tue Dec 9 21:54:44 CET 2003
Name: Isac () at

Subject: Newton

Så deg på tv Erling! Men nå er det lenge sia det har vært noen oppdateringer på sia di!


Date: Tue Dec 9 16:32:13 CET 2003
Name: Ilona (milita_met@hotmail.com) at

Subject: Hamar-fenomenet!

ja, jeg har sett dette lyset på hamar! har vært kjempe nysgjerrig på hva jeg har sett... ta gjerne kontakt hvis dere vil vite noe mere.. for det vil jeg!


Date: Sun Dec 7 22:05:38 CET 2003
Name: Torbjørn Jacobsen () at

Subject: Film

Jeg sitter og ser på filmen som er tatt opp 4. desember 1999. Den med det flygende objektet som kommer sigende inn fra siden. Første gang jeg så den synes jeg den var meget interessant særlig når objektet plutselig forsvinner. Men når jeg kikket nærmere på den ser jeg på klokken nederst på skjærmen at noe er klippet bort. Jeg prøvde å laste ned de større utgavene men de var likedan. Dette var meget skuffende, og jeg håper dette kan bli utbedret. Ellers syntes jeg det dere holder på med er meget interessant.


Date: Sun Dec 7 21:47:59 CET 2003
Name: mona drøivollsmo (monadroi@hotmail.com) at

Subject: spennede!

vil takke for intressante sider. mye spennende å lese her... fortsett med dette arbeidet! håper på å få klarhet en gang i framtiden om hva dette hessdalsfenomenet er for noe.


Date: Mon Dec 1 16:27:07 CET 2003
Name: Ragnhild Torvaldsdottir (ragga-dottir@spray.no) at

Subject: Ufo?

Hei! Jeg så noe veldig underlig sammen med min daværende nabo i 1990 el. 1991(husker ikke helt). Det var vinter og vi var ute i hagen og hoppet på ski. Dette skjedde på Mære i Steinkjer kommune. Da vi begge hadde kommet oss opp og gjort oss klar for å kjørre utfor kom det et stort rundt lys på himmelen- rett forran oss; som en lysende kule. Det var ingen lyd, som tidligere nevnt av andre her på siden. Så etter noen minutter var det akkurat som om den eksploderte og det kom ut av midten store blomster; Begynte som små innerst og ble større og større etterhvert. Det kom mange etter hverandre og i alle farger; rosa, lilla, blå, gul, grønn osv.( og som sagt ingen lyd). Jeg sprang inn for å hente fotoapparatet og si fra til foreldrene. Husker ikke om jeg ikke fant apparatet eller om jeg tok bilde, men jeg har ihvertfall ingen dokumentasjon på det. Hele " Forestillingen" varte ganske lenge, mellom fem og ti minutter. Og jeg husker jeg ble så bettatt av det, det var kjempefint å se på!! Jeg har lurt veldig lenge på hva dette kunne vært! Håper noen kanskje kan gi meg et svar?


Date: Mon Nov 24 23:53:25 CET 2003
Name: Jim Hughey (MaDuffy@msn.com) at

Subject:

As an external auditor who has recently


Date: Tue Nov 18 11:19:52 CET 2003
Name: Anneli (annelivi@hotmail.com) at

Subject: ufoer i grimstad

hei ser på nett siden deres av bilder dere har tatt. jeg har og sett ufo(trorjeg) det lignet vertfall no helt vilt og det lagde ikngen lyd. jeg tok flere bilder men da vi skulle frem kalle filmen var det kun de bildene av ufoen som manglet, vi fikk aldri sett disse bildene, men lysfenomenet eller ufoen har vist seg flere ganger i grimstad område rundt Homborsund. det beveger seg verken som helekopter eller fly, det bare flyter på en måte over himmelen og ligner en lysende tallerken. kan dette forklares???


Date: Mon Nov 17 19:56:13 CET 2003
Name: Pier (info@valchisone.it) at

Subject: From Italy

Hello, i hear about you in the tv Programm Voyager, but i don't understand if you can see the exactly position where there was the light. Thank you http://www.valchisone.it


Date: Mon Nov 17 19:55:13 CET 2003
Name: Giampietro Di Santo (darkman978@hotmail.com) at

Subject: Informations

Hi, I'm an italian student, my name's Giampietro and I haven't heard about this phenomena for long and as soon as I knew it I was fascinated by it. Therefore I'd like to be more informed about it and I'm looking for a way to be updated as soon as a new event takes place...as you have an installation over there recording events all the time,I thought you'd satisfy my request. Can you do this? I'm looking forward for an answer Thank you in advance Go on with this great job


Date: Sun Nov 16 21:38:59 CET 2003
Name: Lorenzo Piovesan (lorenzopiovesan@libero.it) at

Subject: go on, it could be the future...

Dear Sirs, just a few words to say "go on". There are too many money involved in energy business, and I can suppose it is not so easy to find money to do this research. A new, safe energy power would damage a lot of people interested in other things than men's and hearth's health. But it could be also a big new business. This is certainly a phisical pheneomenon, still unknown. The explanation could be the beginning of a new era of science and energy, and it will take a very long time. I'm really sorry that few people understand exaclty what it could mean. My own little contribute unfortunately can be only a good word to support you: go on, it could be the future. From the technical side of facts, I think it could be maybe useful to contact scientists envolved in studies about gravity. But also about this, everything is still at the beginning. One more thing, I know there were italian scientists in Hessdalen recently, so you should know that also in Italy there's something similar.. Here's the link, but it seems not so studied.. http://www.copernico-online.org/cross_eng.asp Best regards.


Date: Sat Nov 15 20:38:53 CET 2003
Name: Prof.Reinaldo Rios (prensarios@latinmail.com) at

Subject: Please add my link Reinaldo Rios

http://www.reinaldorios.be.tf


Date: Thu Nov 13 15:59:21 CET 2003
Name: Silvan Mifsud (sjmifsud@maltanet.net) at

Subject: Hessdalen

Dear Sirs, I would like to say that your doing a very good job about this phenomena in norway. i was see a t.v show about this wonderful thing. i would like to visit the valley my self. i am from Malta and i am would like to go to this place and see with my own eyes. I would like that you could give me some information regarding this town. I look forward to hear from you soon. best regards, Silvan Mifsud.


Date: Thu Nov 13 11:09:14 CET 2003
Name: Leonardo (ducio@hotmail.com) at

Subject: Informazioni

Salve...sono Leonardo ed ho 19 anni e vi scrivo dalla Sicilia! Pochi giorni fa ho visto un documentario sulle luci di Hessdalen che mi ha colpito molto! Volevo sapere se cè un link da dove si trasmette in diretta via web! Grazie e buon lavoro! Spero di ricevere al più presto vostre risposte!


Date: Wed Nov 12 22:46:13 CET 2003
Name: Mirko () at

Subject: 2 photos on your site

I looked at these ones: http://www.hessdalen.org/ams_ny/color_alarm/alarm-color-20030815182718.jpg http://www.hessdalen.org/ams_ny/color_alarm/alarm-color-20030815173827.jpg They're quite impressive photos!


Date: Wed Nov 12 22:41:53 CET 2003
Name: Marianna (lorenzotony@tiscalinet.it) at

Subject: Buon lavoro!

Hi.Congratulations for your work!I think it's very difficult to work to a new phenomena like this.I have just visited this website but I haven't still "studied" it.Is there some pubblication in italian about it?(I'm not good in english). GOOD WORK


Date: Wed Nov 12 11:21:24 CET 2003
Name: salvatore (dominus@hack-secure.org) at

Subject: infarmatica

non saranno mica alieni?? li avvistano anche sullo spazio.. www.hack-secure.org


Date: Fri Nov 7 18:14:25 CET 2003
Name: Donald Duck () at

Subject: Dårlig oppdatering

Elendig oppdatering på sidene.SKJERP DERE!


Date: Fri Nov 7 17:25:52 CET 2003
Name: Adipex (adipex@phenterminepharmacy.biz) at

Subject: Phentermine

This is a great web site.


Date: Fri Nov 7 11:45:26 CET 2003
Name: Adipex (adipex@phenterminepharmacy.biz) at

Subject: Phentermine

Hi - big thanks (great site!).


Date: Mon Nov 3 03:34:14 CET 2003
Name: Iorgan (arm@dadoo.com) at

Subject: ufo

Hi. The thing in the sky is it a UFO or something els. I belive that UFO:s is out there. It should be nice to see it. For a couple of years ago i saw something in the sky that change it´s colours. First it was only one thing, but after couple of minutes it was two things there. The "thing" could just stopp in the sky then after a while it fly away out in the space. I wunder if it was a UFO. I belive it was.


Date: Thu Oct 30 04:00:39 CET 2003
Name: Jim Hughey (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book. I found it very interesting to read other peoples comments about your site


Date: Thu Oct 30 03:26:52 CET 2003
Name: John Russo (e.santsaver@att.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Wed Oct 29 02:22:53 CET 2003
Name: Valorie Morgan (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Wed Oct 29 01:40:23 CET 2003
Name: Geneva McNeely (MaDuffy@msn.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Sun Oct 26 19:15:11 CET 2003
Name: Renato Travassos (rect@domain.con.br) at

Subject: Please verify geological situation

Congratulations for your Project I appreciate change experiences and technologies. I´m member of AFEU group ( UFO research)in Rio de Janeiro Brazil. Similar situation like yours. Verify geoloical "MONAZITIC" points in your area please... Check evidences of "portals" . Thanks and good lucky.


Date: Sat Oct 18 17:58:32 CEST 2003
Name: Jim Hughey (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book. I found it very interesting to read other peoples comments about your site


Date: Sat Oct 18 17:28:42 CEST 2003
Name: Jim Hughey (printzess66@yahoo.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

I really enjoyed spending some time surfin on your web page and didn't wanted to leave without some greetings to you!


Date: Sat Oct 18 16:58:54 CEST 2003
Name: Mark Richer (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Sat Oct 18 16:29:07 CEST 2003
Name: John Russo (johngeorge77@netscape.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

I really enjoyed spending some time surfin on your web page and didn't wanted to leave without some greetings to you!


Date: Sat Oct 18 15:59:19 CEST 2003
Name: Ron Cunningham (e.santsaver@att.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book. I found it very interesting to read other peoples comments about your site


Date: Sat Oct 18 15:29:30 CEST 2003
Name: John Russo (johngeorge77@netscape.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

An absolutely GREAT site! I did really enjoy it. Your beautiful site helps to relax, thank you! Keep up the good work! :-)


Date: Sat Oct 18 14:59:43 CEST 2003
Name: Ramona Heinkel (johngeorge77@netscape.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book. I found it very interesting to read other peoples comments about your site


Date: Sat Oct 18 14:29:55 CEST 2003
Name: John Russo (bonniegummoe@aol.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

An absolutely GREAT site! I did really enjoy it. Your beautiful site helps to relax, thank you! Keep up the good work! :-)


Date: Sat Oct 18 14:00:07 CEST 2003
Name: Jim Hughey (johngeorge77@netscape.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Sat Oct 18 13:30:18 CEST 2003
Name: Ron Cunningham (MaDuffy@msn.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Hello, i have found this site about a search engine. This brings back so many memories. Thank you very much for going to the extent you have in doing such a great job. Keep up the good work


Date: Sat Oct 18 13:00:29 CEST 2003
Name: Geneva McNeely (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

I really enjoyed spending some time surfin on your web page and didn't wanted to leave without some greetings to you!


Date: Sat Oct 18 12:30:41 CEST 2003
Name: Geneva McNeely (printzess66@yahoo.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Nice website and webdesign! Because of not enough time now I just bookmarked your site and will come in several weeks again to have a look at some things I'm interested in. So have a nice day!


Date: Sat Oct 18 12:00:52 CEST 2003
Name: Geneva McNeely (e.santsaver@att.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Sat Oct 18 11:31:02 CEST 2003
Name: Rita Patricia (johngeorge77@netscape.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Sat Oct 18 11:01:14 CEST 2003
Name: Geneva McNeely (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Hello, i have found this site about a search engine. This brings back so many memories. Thank you very much for going to the extent you have in doing such a great job. Keep up the good work


Date: Sat Oct 18 09:23:06 CEST 2003
Name: Ron Cunningham (e.santsaver@att.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

I just want to say hello.Your site is on the very high level and includes a lot of very interesting features and was very useful for me.I wish you a huge succes to the future.


Date: Sat Oct 18 08:53:19 CEST 2003
Name: Valorie Morgan (MaDuffy@msn.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Sat Oct 18 08:23:31 CEST 2003
Name: Rita Patricia (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book. I found it very interesting to read other peoples comments about your site


Date: Fri Oct 17 20:16:57 CEST 2003
Name: Rita Patricia (printzess66@yahoo.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Fri Oct 17 18:35:50 CEST 2003
Name: Valorie Morgan (gateson@lineone.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

I really enjoyed spending some time surfin on your web page and didn't wanted to leave without some greetings to you!


Date: Fri Oct 17 18:05:53 CEST 2003
Name: John Russo (e.santsaver@att.net) at

Subject: Craft Links Board Comments

I just want to say hello.Your site is on the very high level and includes a lot of very interesting features and was very useful for me.I wish you a huge succes to the future.


Date: Fri Oct 17 17:35:58 CEST 2003
Name: Andrew Perry (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject: Craft Links Board Comments

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Fri Oct 17 17:06:05 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject: Craft Links Board Comments


Date: Thu Oct 16 20:41:44 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (kayanjah@yahoo.com) at

Subject:

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Thu Oct 16 19:59:17 CEST 2003
Name: Kayanja Henry (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Thu Oct 16 19:16:52 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (adecrown00@yahoo.com) at

Subject:

Downloaded the program last year and still have it on my desktop. I fish for striped bass on the falling tides and can plan fishing trips and times to within 1 hour of good fishing. Appreciate the software very much. If you are looking for potential features, a rolling 5-7 day view would be great. I use the monthly calendar a lot to look out for the following week-end but the visual shows me heights and how much current I can expect.


Date: Thu Oct 16 18:34:30 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

Sorry it took so long to get back to your Website. You have put a ton of work into it! You've really updated things since I was here last. Looks great!


Date: Thu Oct 16 17:32:52 CEST 2003
Name: Kayanja Henry (pez_lufc@hotmail.com) at

Subject:

I'm impressed.


Date: Thu Oct 16 16:50:02 CEST 2003
Name: RANSFORD LAMPTEY (David@yahoo.com) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Thu Oct 16 16:07:39 CEST 2003
Name: Bob Hill (gmahihu@yahoo.com) at

Subject:

I'm impressed.


Date: Thu Oct 16 15:25:18 CEST 2003
Name: SAMUEL DURODOLA (gmahihu@yahoo.com) at

Subject:

The program is fantastic, I've checked it continously against locally produced tide charts printed by the Government and in all cases found it to be totally accurate in height predictions and only three or four minutes out in time predictions. Wonderful program! Hope you can keep it going. Thank you.


Date: Thu Oct 16 13:26:00 CEST 2003
Name: RANSFORD LAMPTEY (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject:

I'm impressed.


Date: Thu Oct 16 10:40:53 CEST 2003
Name: George Kanyingi (gmahihu@yahoo.com) at

Subject:

Downloaded the program last year and still have it on my desktop. I fish for striped bass on the falling tides and can plan fishing trips and times to within 1 hour of good fishing. Appreciate the software very much. If you are looking for potential features, a rolling 5-7 day view would be great. I use the monthly calendar a lot to look out for the following week-end but the visual shows me heights and how much current I can expect.


Date: Thu Oct 16 09:58:31 CEST 2003
Name: SAMUEL DURODOLA (pez_lufc@hotmail.com) at

Subject:

The program is fantastic, I've checked it continously against locally produced tide charts printed by the Government and in all cases found it to be totally accurate in height predictions and only three or four minutes out in time predictions. Wonderful program! Hope you can keep it going. Thank you.


Date: Wed Oct 15 23:42:44 CEST 2003
Name: Norwegian in USA () at

Subject: Teori

Hallo! Bra prosjekt, men jeg synes dere burde legge ut en forenkla versjon av teorien til den engelskmannen.... Keep up the good work!


Date: Wed Oct 15 17:27:28 CEST 2003
Name: SAMUEL DURODOLA (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

Downloaded the program last year and still have it on my desktop. I fish for striped bass on the falling tides and can plan fishing trips and times to within 1 hour of good fishing. Appreciate the software very much. If you are looking for potential features, a rolling 5-7 day view would be great. I use the monthly calendar a lot to look out for the following week-end but the visual shows me heights and how much current I can expect.


Date: Wed Oct 15 16:44:39 CEST 2003
Name: Andrew Perry (gmahihu@yahoo.com) at

Subject:

I'm impressed.


Date: Wed Oct 15 16:03:56 CEST 2003
Name: RANSFORD LAMPTEY (kayanjah@yahoo.com) at

Subject:

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Wed Oct 15 14:30:37 CEST 2003
Name: Bob Hill (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Tue Oct 14 20:42:24 CEST 2003
Name: ddsaq (misza2324332@yahoo.com) at

Subject: test

Fantastic ! ===============================================================================


Date: Tue Oct 14 18:23:01 CEST 2003
Name: Andrew Perry (David@yahoo.com) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Tue Oct 14 17:48:26 CEST 2003
Name: Kayanja Henry (David@yahoo.com) at

Subject:

Great Site - Help Us if you Can!


Date: Tue Oct 14 17:13:52 CEST 2003
Name: Bob Hill (David@yahoo.com) at

Subject:

I'm impressed.


Date: Tue Oct 14 16:39:17 CEST 2003
Name: Bob Hill (pez_lufc@hotmail.com) at

Subject:

Brilliant website! Really useful. Why can't the RYA have this info? I am a sailing software engineer in England, who can't understand why basic algorithms for information like tide tables are not provided by government agencies FOC. Your website is an example of what I see the web being used for in the future.


Date: Tue Oct 14 16:04:43 CEST 2003
Name: Kayanja Henry (gmahihu@yahoo.com) at

Subject:

What a wonderfull tool. Hourly tidal movements have not seen this type of chart for many years. Keep up the good work. Look forward to your next chalange. Please keep me updated. Regards.


Date: Tue Oct 14 15:30:08 CEST 2003
Name: Andrew Perry (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject:

Sorry it took so long to get back to your Website. You have put a ton of work into it! You've really updated things since I was here last. Looks great!


Date: Tue Oct 14 14:55:33 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (kayanjah@yahoo.com) at

Subject:

Sorry it took so long to get back to your Website. You have put a ton of work into it! You've really updated things since I was here last. Looks great!


Date: Tue Oct 14 14:20:59 CEST 2003
Name: George Kanyingi (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Tue Oct 14 13:46:22 CEST 2003
Name: Kayanja Henry (jamesdrummond@chemco.com) at

Subject:

Downloaded the program last year and still have it on my desktop. I fish for striped bass on the falling tides and can plan fishing trips and times to within 1 hour of good fishing. Appreciate the software very much. If you are looking for potential features, a rolling 5-7 day view would be great. I use the monthly calendar a lot to look out for the following week-end but the visual shows me heights and how much current I can expect.


Date: Tue Oct 14 13:11:39 CEST 2003
Name: SAMUEL DURODOLA (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Tue Oct 14 12:36:55 CEST 2003
Name: Nathan Babbs (camsgraphics@yahoo.com) at

Subject:

Need to fix the time. It is one hour behind. Works OK if I set the PC time out by one hour. LOVE the program. I'm looking at how to add subordinate stations for local coverage where we sail


Date: Tue Oct 14 12:02:14 CEST 2003
Name: Bob Hill (David@yahoo.com) at

Subject:

Great Site - Help Us if you Can!


Date: Tue Oct 14 11:24:38 CEST 2003
Name: SAMUEL DURODOLA (bob@hbfc.co.uk) at

Subject:

The program is fantastic, I've checked it continously against locally produced tide charts printed by the Government and in all cases found it to be totally accurate in height predictions and only three or four minutes out in time predictions. Wonderful program! Hope you can keep it going. Thank you.


Date: Tue Oct 14 10:23:41 CEST 2003
Name: Walter (helen@yahoo.com) at

Subject:

Perfect island,Perfect athmosphere,Perfect resort,It was also perfect HONEYMOON.It was just like a heaven!!


Date: Mon Oct 13 20:50:26 CEST 2003
Name: Stephen (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Your website looks great!Your facility is beautiful I hope to come and see it in person some time in the near future. Good Luck with upcoming events!!!


Date: Mon Oct 13 20:21:41 CEST 2003
Name: Stephen (walter@yahoo.com) at

Subject:

Super....! Le site, je saute dans le 1er avion pour la Thailande..


Date: Mon Oct 13 19:53:08 CEST 2003
Name: Stephen (raven@hotmail.com) at

Subject:

Hi there I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany.


Date: Mon Oct 13 19:24:10 CEST 2003
Name: Walter (helen@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Mon Oct 13 18:55:20 CEST 2003
Name: Stephen (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Mon Oct 13 18:26:17 CEST 2003
Name: Dave (helen@yahoo.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Mon Oct 13 16:53:10 CEST 2003
Name: Line (linegranheim@hotmail.com) at

Subject: UFO bilda?!

kunnja tænkt mæ ett par blida av litt større UFOa... kanj dåkk senj mæ ett par sånne via meil? vi har sær oppgave på skola å skulla hat nån bilda te denj boka da... på forhånd takk! Hilsen Line


Date: Sun Oct 12 20:01:51 CEST 2003
Name: Walter (stephen@gozdag.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Sun Oct 12 19:30:45 CEST 2003
Name: Stephen (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Sun Oct 12 18:59:39 CEST 2003
Name: Jim (raven@hotmail.com) at

Subject:

Your website looks great!Your facility is beautiful I hope to come and see it in person some time in the near future. Good Luck with upcoming events!!!


Date: Sun Oct 12 17:58:13 CEST 2003
Name: Dave (mario@misipon.com) at

Subject:

Super....! Le site, je saute dans le 1er avion pour la Thailande..


Date: Sun Oct 12 17:27:10 CEST 2003
Name: Anthony (Jim@yahoo.com) at

Subject:

New web site looks great! Looking forward to seeing the mansion in holiday decor, love your holiday tours!


Date: Sun Oct 12 16:56:05 CEST 2003
Name: Walter (helen@yahoo.com) at

Subject:

Hi there I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany.


Date: Sun Oct 12 16:24:59 CEST 2003
Name: Stephen (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Perfect island,Perfect athmosphere,Perfect resort,It was also perfect HONEYMOON.It was just like a heaven!!


Date: Sun Oct 12 15:53:45 CEST 2003
Name: Stephen (walter@yahoo.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Sun Oct 12 14:52:04 CEST 2003
Name: Walter (helen@yahoo.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Sun Oct 12 14:21:02 CEST 2003
Name: Walter (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Sun Oct 12 11:08:02 CEST 2003
Name: Andy (marthy@hotmail.com) at

Subject:

Hello, WOW! FAntastic Website! I have found you by surfing in. I enjoy staying here. Surely, I will come back another time. Till then, keep on good working, bye


Date: Sat Oct 11 13:29:35 CEST 2003
Name: Raven (walter@yahoo.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Sat Oct 11 13:02:07 CEST 2003
Name: Stephen (stephen@gozdag.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Sat Oct 11 12:34:59 CEST 2003
Name: Stephen (Jim@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Sat Oct 11 11:33:27 CEST 2003
Name: Mario (raven@hotmail.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Sat Oct 11 11:04:05 CEST 2003
Name: Raven (helen@yahoo.com) at

Subject:

Super....! Le site, je saute dans le 1er avion pour la Thailande..


Date: Sat Oct 11 02:52:47 CEST 2003
Name: jonno (unga@logo.cz) at

Subject: bill

hello all good siet


Date: Fri Oct 10 19:53:27 CEST 2003
Name: Marthy (andy@e-mail.com) at

Subject:

I visited your website because I got an email from a person who lives there, Michel Fabris from the Robberechts company. Your site is beautiful, as is your town. Thanks for the chance to sign your guestbook. Keep up the greatest work ever!!!


Date: Fri Oct 10 15:43:08 CEST 2003
Name: Dave (raven@hotmail.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Fri Oct 10 12:52:42 CEST 2003
Name: Walter (stephen@gozdag.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Fri Oct 10 12:28:59 CEST 2003
Name: Walter (stephen@gozdag.com) at

Subject:

New web site looks great! Looking forward to seeing the mansion in holiday decor, love your holiday tours!


Date: Fri Oct 10 12:05:16 CEST 2003
Name: Helen (anthony@email.com) at

Subject:

Super....! Le site, je saute dans le 1er avion pour la Thailande..


Date: Thu Oct 9 20:41:58 CEST 2003
Name: Dune (Derrick@misipon.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Thu Oct 9 20:18:20 CEST 2003
Name: Alpha (jean@hotmail.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Thu Oct 9 16:08:13 CEST 2003
Name: Emanuelle (sailman@e-mail.com) at

Subject:

Thanks for the chance to sign your guestbook. It's nice to see how many people stopped by and posted a message. This site sure has a ton of links. Great Site! Gob bless all of you!!!


Date: Thu Oct 9 15:53:49 CEST 2003
Name: Denise (denise.m@yahoo.de) at

Subject: greetings

What a beautiful landscape. I really would like to see that all in real. Greetings from Germany


Date: Thu Oct 9 12:53:08 CEST 2003
Name: Jean (alpha@mydomain.com) at

Subject:

Your website looks great!Your facility is beautiful I hope to come and see it in person some time in the near future. Good Luck with upcoming events!!!


Date: Thu Oct 9 12:29:24 CEST 2003
Name: Maray (ramzes@yahoo.com) at

Subject:

Perfect island,Perfect athmosphere,Perfect resort,It was also perfect HONEYMOON.It was just like a heaven!!


Date: Thu Oct 9 12:05:45 CEST 2003
Name: Celine (jean@hotmail.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Thu Oct 9 11:41:57 CEST 2003
Name: Dune (jean@hotmail.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Thu Oct 9 11:18:15 CEST 2003
Name: Alpha (jean@hotmail.com) at

Subject:

Perfect island,Perfect athmosphere,Perfect resort,It was also perfect HONEYMOON.It was just like a heaven!!


Date: Thu Oct 9 10:54:32 CEST 2003
Name: Crush (alpha@mydomain.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Thu Oct 9 10:30:48 CEST 2003
Name: Maray (alpha@mydomain.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Thu Oct 9 10:07:06 CEST 2003
Name: Crush (dune@yahoo.com) at

Subject:

Your website looks great!Your facility is beautiful I hope to come and see it in person some time in the near future. Good Luck with upcoming events!!!


Date: Thu Oct 9 05:47:54 CEST 2003
Name: ddsaq (cos@yahoo.com) at

Subject: dial

Great site !!!


Date: Wed Oct 8 12:48:13 CEST 2003
Name: Vegard (Vegard.Andre.Berg@dalenskole.net) at

Subject: lysfenonener

Dere har mange bilder av disse fenomenene. Dere må fortsette!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Date: Wed Oct 8 10:14:53 CEST 2003
Name: Maray (dramb@mydomain.com) at

Subject:

What a nice website, very informative and close enough to Baltimore to visit. See you soon


Date: Wed Oct 8 09:45:38 CEST 2003
Name: Maray (sonymusic@hotmail.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Tue Oct 7 18:43:47 CEST 2003
Name: John (sonymusic@hotmail.com) at

Subject:

Your website looks great!Your facility is beautiful I hope to come and see it in person some time in the near future. Good Luck with upcoming events!!!


Date: Tue Oct 7 16:30:30 CEST 2003
Name: Dylon (dramb@mydomain.com) at

Subject:

Just wanted to thank you guys for getting such an informative site. Excelent graphic photoshop designed and easy to navigate. Your site is indeed a wonderful and i bookmarked it. I have found some of the information here helpful. I have closed more time explained around me with the contents of your home page from each other now. Unfortunately, there are little good sites. Your site is very good.


Date: Mon Oct 6 13:52:53 CEST 2003
Name: John (doomer@yahoo.com) at

Subject:

Message pour MARIANNE GYSELINCK (one of your guest)Bonnes vacances chouchou, bronze bien, enjoy.. CU soon kisssss thibaut


Date: Mon Oct 6 13:25:33 CEST 2003
Name: Superguy (superman@gozdag.com) at

Subject:

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany.


Date: Mon Oct 6 12:58:17 CEST 2003
Name: Superguy (superman@gozdag.com) at

Subject:

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany.


Date: Mon Oct 6 12:56:40 CEST 2003
Name: Tom Meurman (tommeu@utu.fi) at

Subject: picture

I think I can explain the origin of one picture on this site. To see it, click Pictures in section PHENOMENA. Look at the 18th picture from top (4th from bottom). What you see looks very similar to the smoke of an airplane (flying to the left). The smoke may be illuminated by the moon or by the sun lying just below the horizon. Some of the data attached to the picture may be incorrect.


Date: Mon Oct 6 12:30:59 CEST 2003
Name: Presley (Elvis@misipon.com) at

Subject:

I live in Germany and like your website. Thanks for the good information and entertainment. Keep up this great resource. Best greetings, Lars Reiseburo Lastminute Last minute Lexikon Wissen


Date: Mon Oct 6 12:03:41 CEST 2003
Name: Bob (bob@yahoo.com) at

Subject:

It is obvious you have a deep love for God and all he has created, and understand and accept the trials of life that shape us. Your creations and soul are beautiful.


Date: Mon Oct 6 11:34:42 CEST 2003
Name: Superguy (superman@gozdag.com) at

Subject:

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany.


Date: Sun Oct 5 16:21:50 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 15:57:49 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 15:33:50 CEST 2003
Name: Jordan (jordan@usa.mail.com) at

Subject:

WOW!!! I absolutely love the work you've done on those rooms!!! When I see the pictures I feel as if I've stepped into a fairy tale book. That's an amazing talent to bring it to life as you have. Keep up the awesome work!!!


Date: Sun Oct 5 15:09:51 CEST 2003
Name: Jack (jack@hotmail.com) at

Subject:

Thanks for the inspiration! I'm 26 (going on 5) and working on creating a forest inside my apartment, which is difficult considering my distinct lack of artistic talent. Loved your artwork and also the fact that you do something you love for a living! There is hope! Never seen a guestbook so maligned by spammers tho, you poor guy. Very weird.


Date: Sun Oct 5 14:45:52 CEST 2003
Name: Jack (jack@hotmail.com) at

Subject:

Thanks for the inspiration! I'm 26 (going on 5) and working on creating a forest inside my apartment, which is difficult considering my distinct lack of artistic talent. Loved your artwork and also the fact that you do something you love for a living! There is hope! Never seen a guestbook so maligned by spammers tho, you poor guy. Very weird.


Date: Sun Oct 5 14:21:52 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 13:57:52 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 13:33:52 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 13:09:53 CEST 2003
Name: Linda (linda@mail.com) at

Subject:

Great website very good work and nice design


Date: Sun Oct 5 12:45:52 CEST 2003
Name: Elvis (Elvis@mail.com) at

Subject:

I just wonna thank you very much for being such a cute. GOD bless you!!!


Date: Sun Oct 5 12:21:53 CEST 2003
Name: Jack (jack@hotmail.com) at

Subject:

Thanks for the inspiration! I'm 26 (going on 5) and working on creating a forest inside my apartment, which is difficult considering my distinct lack of artistic talent. Loved your artwork and also the fact that you do something you love for a living! There is hope! Never seen a guestbook so maligned by spammers tho, you poor guy. Very weird.


Date: Sun Oct 5 11:57:56 CEST 2003
Name: Elvis (Elvis@mail.com) at

Subject:

I just wonna thank you very much for being such a cute. GOD bless you!!!


Date: Sun Oct 5 11:33:53 CEST 2003
Name: Jack (jack@hotmail.com) at

Subject:

Thanks for the inspiration! I'm 26 (going on 5) and working on creating a forest inside my apartment, which is difficult considering my distinct lack of artistic talent. Loved your artwork and also the fact that you do something you love for a living! There is hope! Never seen a guestbook so maligned by spammers tho, you poor guy. Very weird.


Date: Sun Oct 5 11:09:53 CEST 2003
Name: Elvis (Elvis@mail.com) at

Subject:

I just wonna thank you very much for being such a cute. GOD bless you!!!


Date: Sun Oct 5 10:45:53 CEST 2003
Name: Suxon (sux@mail.com) at

Subject:

This is my second time to your site, so I thought I would sign your guestbook. I'm an expert in Plastic Surgery so if you have any questions, let me know. Thanks again.


Date: Sun Oct 5 10:21:54 CEST 2003
Name: Jordan (jordan@usa.mail.com) at

Subject:

WOW!!! I absolutely love the work you've done on those rooms!!! When I see the pictures I feel as if I've stepped into a fairy tale book. That's an amazing talent to bring it to life as you have. Keep up the awesome work!!!


Date: Sun Oct 5 10:00:51 CEST 2003
Name: Tom (tomchi@yahoo.com) at

Subject:

I have been here and I saw the enchanted ones, this website is amazing


Date: Sun Oct 5 08:50:58 CEST 2003
Name: Elvis (elvis_bob@mail.com) at

Subject:

I just wonna say thank you for being so cute. God bless you!!!


Date: Sat Oct 4 18:07:03 CEST 2003
Name: Bontril (bontril@phentermine-rxx.biz) at

Subject: Phentermine

Hi And Thanks Bontril (yes, I know my name is the same as a certain diet pill, but I was named before they were!)


Date: Fri Oct 3 01:23:42 CEST 2003
Name: Meridia (meridia@chic-phentermine.com) at

Subject: Phentermine

Hi everyone A big thank you for this wonderful site, it has helped me immensely. If you have time on your hands, I would sure appreciate you visiting my site also. Thanks Mary Meridia


Date: Thu Oct 2 18:47:38 CEST 2003
Name: Meridia (meridia@chi-phentermine.com) at

Subject: Phentermine

Hi everyone A big thank you for this wonderful site, it has helped me immensely. If you have time on your hands, I would sure appreciate you visiting my site also. It is called Chic Phentermine, and offers sales of phentermine diet pills. Please check us out for phentermine weight loss medications, including adipex, xenical, meridia, adipex and discount phentermine. Thanks Mary Meridia


Date: Thu Oct 2 13:17:16 CEST 2003
Name: Tina (tina@myemail.com) at

Subject:

Inspirided by your beautiful site. Keep up the good work.


Date: Wed Oct 1 04:58:33 CEST 2003
Name: L. D. Hacker (LHacker@juno.com) at

Subject: Interesting pictures!

Having spent a few months in your area while serving with the U.S. Navy years ago, your pictures are very interesting to me. I have always wondered about things we cannot explain away or come up with a reason for. Keep up the good work.


Date: Mon Sep 29 23:46:07 CEST 2003
Name: Lorian (lorian@e-mail.ru) at

Subject: http://www.nioin.by.ru

Welcome on may homepage. http://www.nioin.by.ru Moscow. Russian federation.


Date: Mon Sep 29 15:26:06 CEST 2003
Name: OKWELLE (GUYMAN@OKWELLE.COM) at

Subject: LOOKING FOR A BUSINESS PARTNER

HOW I WISH MY FELLOW GUY MEN WILL GIVE A BRAKE BY NOT SIGNING IN THE SAME PLACE I SIGNED IN OK. THANKS. OKWELLE. COTONOU, BENIN USA.


Date: Sat Sep 27 20:50:19 CEST 2003
Name: Michael 11 (tommy.starmer@pausbygg.no) at

Subject: hessedalen

Har tenkt meg til Hessedalen til uka er det sett mange UFOer der? Forresten dette var en kjempe bra side. Håper dere fortsetter med prosjekt Hessedalen.


Date: Sat Sep 27 02:17:54 CEST 2003
Name: billy (unga@bonga.cz) at

Subject: billy


Date: Sun Sep 21 14:09:47 CEST 2003
Name: Phen (phenphenphen@yahoo.com) at

Subject: Phentermine

Hi Good job!


Date: Sun Sep 21 07:37:50 CEST 2003
Name: Adipex (adipex@phenterminepharmacy.biz) at

Subject: Phentermine

Hi - big thanks (great site!). Is there any chance you could help me with my web site?! Bit of a cheek, but I like yours so much. I have a great product, but a terrible web site!. If you could help, that would be great ;-) Let me know Adipex Phenlee


Date: Sat Sep 20 16:59:59 CEST 2003
Name: RX (miguel1970@hotmal.com) at

Subject: Phentermine

Hi I thank you for a wonderful site. You have done very good job. Hope my message it come out OK as we have very bad Internet in Mexico! Actually, we have a very bad many things! Bye Miguel


Date: Sat Sep 20 02:40:32 CEST 2003
Name: Phentermine (bonnuemeandthem@yatoo.com) at

Subject: Phentermine

Hi I just wanted to say what a great web site you have here, thank you. The guest book is a nice touch too. Regards Phentermine


Date: Thu Sep 18 11:15:56 CEST 2003
Name: Kyrre Stenersen (kyrre.stenersen@hiof.no) at

Subject: Takk for en UFOrglemmelig tur

Vil bare takke for en super klassetur (teknologisk innovasjon og entrepenørskap ved Høgskolen i østfold)til Hesdalen for å studere fenomenet. i nesten 1 uke var vi sammen med Erling og Marsha å lærte kjempemasse.


Date: Wed Sep 17 15:36:24 CEST 2003
Name: Anja (anja_bye@hotmail.com) at

Subject: Tur til Hessdalen

Hei Har tenkt meg på UFO-safari i Hessdalen i helga (telt-tur) ....håper det ikke er bjørn i området :)


Date: Sun Sep 14 11:37:20 CEST 2003
Name: spøkelseskladden (bøøøøøøøø) at

Subject: har sett ufo!!!!

I går såg jeg en ufo som fløy med en reklameplakat av makrell i tomat! Det gjorde så sterkt inntrykk på meg at jeg måtte dra rett til butikken og kjøpe ei eske...


Date: Sun Sep 14 11:26:47 CEST 2003
Name: ja (ja) at

Subject: ufo vs reklame

Det er snart mere reklame enn stoff om ufo på disse sidene! Går det ikke an å bli kvitt dette tullet på en eller anna måte??? "ufoene er i dag sponset av :finus fiskepinner og lambi tørkerull) hva med noe stoff om ufo Erling Strand?


Date: Sat Sep 13 23:48:44 CEST 2003
Name: Bali Boy (baliboy1967@hotmaal.com) at

Subject: Bali

Hi Thanks for the site, I really enjoyed it. Regards Kuta BTW Is it Ok to mention another web site I liked a lot (no, it is not mine!)? It's just that sites like this deserve to be supported. You see, I was in Bali when the bombing happened, and was lucky as I had bali Belly that night. Otherwise I would have been in Paddy's Bar almost for sure. OK, well it gets my goat that all these Bali reservations sites have been saying Bali is safe. First, the Aussie police foiled another big attack, then the Marriott in Jakarta! And these liars are still telling everyone Bali is safe.


Date: Sat Sep 6 10:39:48 CEST 2003
Name: Phentermine (phen4me2u@yahooo.com) at

Subject: Phentermine

So very glad I found this truly great site :-)


Date: Sat Sep 6 10:22:37 CEST 2003
Name: Uran Levent (info@agvarehberi.com) at

Subject: FDA

Hello from Istanbul


Date: Fri Sep 5 15:23:19 CEST 2003
Name: Phentermine (phen4me2u@yahooo.com) at

Subject: Phentermine

So very glad I found this truly great site :-) Would you guys consider exchanging links with my web site? Perhaps you could put the following on your front page and then tell me what you would like me to add to my site;


Date: Thu Sep 4 16:52:47 CEST 2003
Name: John () at

Subject: John

Thanks for the wonderful site , I enjoyed , keep up the good work


Date: Wed Sep 3 02:01:15 CEST 2003
Name: RX (miguel1970@hotmal.com) at

Subject: Phentermine

Hi I thank you for a wonderful site. You have done very good job. Hope my message it come out OK as we have very bad Internet in Mexico! Actually, we have a very bad many things! Bye Miguel


Date: Tue Sep 2 17:43:29 CEST 2003
Name: RX (miguel1970@hotmal.com) at

Subject: Phentermine

Hi I thank you for a wonderful site. You have done very good job. Hope my message it come out OK as we have very bad Internet in Mexico! Actually, we have a very bad many things! Bye Miguel


Date: Mon Sep 1 15:00:08 CEST 2003
Name: http://www.net-mature.com (cos@yahoo.com) at

Subject: New

Great site !!!


Date: Sun Aug 31 23:47:53 CEST 2003
Name: Phentermine (phentermineman@yatoo.com) at

Subject: Phentermine

Hi I just wanted to say what a great web site you have here, thank you. The guest book is a nice touch too. Is there any problem in my telling you about my own web site? Regards Mike


Date: Sun Aug 31 05:45:40 CEST 2003
Name: peter (dee@we.com) at

Subject: Intersting page!

Thank you for the realy interesting page!!


Date: Fri Aug 29 21:49:42 CEST 2003
Name: Adipex (adipex@phenterminepharmacy.biz) at

Subject: Phentermine

Hi - big thanks (great site!). Is there any chance you could help me with my web site?! Bit of a cheek, but I like yours so much. I have a great product, but a terrible web site!. If you could help, that would be great ;-) Let me know Adipex Phenlee


Date: Thu Aug 21 17:02:25 CEST 2003
Name: Scott (scottworks_inc@yahoo.com) at

Subject: Yellow Light

THEE IMAGES ONE YELLOW LIGHT IN EVERY GROUPING ODD AND PER CHANCE? ANY CROP CIRCLES IN THE FIELDS WHERE THESE BE SEEN?


Date: Wed Aug 20 16:51:38 CEST 2003
Name: Phentermine (pheny1960@hottmail.com) at

Subject: Phentermine

Wow, this is a great web site. I am so glad I found it, thank you. It is funny, I was just talking to my friend about their web site, and they said they like your site too! Do you know my friend Alice? Regards Pheny


Date: Mon Aug 18 22:34:19 CEST 2003
Name: Adipex (adipex@phenterminepharmacy.biz) at

Subject: Phentermine

Hi - big thanks (great site!). Is there any chance you could help me with my web site?! Bit of a cheek, but I like yours so much. .... If you could help, that would be great ;-) Let me know Adipex Phenlee


Date: Mon Aug 18 19:53:38 CEST 2003
Name: Bali (baliboy1967@hotmaal.com) at

Subject: Bali

Hi Thanks for the site, I really enjoyed it. Regards Kuta


Date: Sun Aug 17 23:27:01 CEST 2003
Name: Meridia (meridia@chic-phentermine.com) at

Subject: Phentermine

Hi everyone A big thank you for this wonderful site, it has helped me immensely. If you have time on your hands, I would sure appreciate you visiting my site also. Thanks Mary Meridia


Date: Sun Aug 17 23:03:54 CEST 2003
Name: Tynseting () at

Subject:

Gikk et 30 minutter langt program på TV2 i går, lørdag 16/8, om fenomenet i Hessdalen. Interesant program i grunn. Savna imidlertid en ting, nemlig videoklipp fra noen av fenomenene. Blir liksom litt mer interesant da i grunnen. Hvor lenge er foresten UFO-senteret åpent i sommer/høst, og hva er eventuelt bilettprisen for å komme inn og se hva som finnes der?


Date: Sun Aug 17 21:05:14 CEST 2003
Name: Morten () at

Subject: Velkommen tilbake Erling !

Hei og velkommen tilbake. Begynte å lure på hva som kom til å skje etter at Ufo senteret ble slått konkurs. Nå leste jeg på Ufo Norge at dere fortsetter å utbedre diverse oppi hessdalen og det synes jeg er kjempebra. Også glad å høre fra deg igjen på hjemmesiden her. Blir spennende å følge med i hessdalen fremover og håper alt utstyret deres fungerer greit slik at vi kanskje får flere opplysninger om fenomenet. Stå på Erling !!! Ps: Kanskje det går an å fjerne/sperre for alle reklame meldingene også ?


Date: Sun Aug 17 09:30:00 CEST 2003
Name: Erling Strand (Erling.P.Strand@hiof.no) at

Subject: test1

Just a small test


Date: Tue Jul 29 16:57:57 CEST 2003
Name: Spamreporter () at

Subject: 2 new spammers have been reported!

As you have been warned, both "Gloria Prozac and Zoloft", and "Pfizer Viagra Sales", are now traced, and reported. It is a federal crime to send spam messages, so the spammers could end up in jail. Ps: We will continue to report spammers.


Date: Tue Jul 29 16:38:21 CEST 2003
Name: Gloria (gloriathelovely@yahhoo.com) at

Subject: Prozac

Hallo thank you for a lovely web site I enjoyed Gloria Prozac and Zolof


Date: Mon Jul 28 18:29:54 CEST 2003
Name: Fred (fredflinstone@yaho.com) at

Subject: Pfizer Viagra Sales

Keep it up (like I do :-)) Great site - loved the bit about yourselves. Regards Fred Viagra


Date: Sun Jul 27 17:36:54 CEST 2003
Name: Spamreporter () at

Subject: Please stop all spam now!

All spam posted in this guestbook will from now on be reported. The ones already posted will not be reported, but all new ones. Spam is totally illegal in Norway and is not tolerated under any circumstances.


Date: Sun Jul 27 16:28:59 CEST 2003
Name: George (gbenshaw@virgn.net) at

Subject: Meridia

Just wanted to say hi, thanks and bye.


Date: Sat Jul 26 18:08:31 CEST 2003
Name: Eric (windycityman@hodmail.com) at

Subject: Adipex Diet Pills

Oh, nearly forgot. Please let me know if there are any equally great sites like this you can recommend to me. Thanks Again Eric (Diet Pills, Slimming Pills) - why not lose weight as well as surf the net for treasures like this ;-)


Date: Sat Jul 26 13:59:38 CEST 2003
Name: Eric (windycityman@hodmail.com) at

Subject: Phentermine Diet Pills

Wonderful web site, was very useful. Lovely touch having this guestbook. Thanks Eric BTW If you (the owner of this site) or your family or friends use slimming pills like phentermine, I will happily give you a very big discount as I was so impressed with your site. Just come on over to >Phentermine .VG and ask for Eric.


Date: Thu Jul 17 09:05:16 CEST 2003
Name: mugu (mugu@guy.com) at

Subject:

keep off muguooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Date: Sun Jul 13 17:09:03 CEST 2003
Name: alpo, z-a-t-a and antenni (antti.ahola@kymp.net) at

Subject: hello

we are three intrested men who are coming for a visit to your great center, we would be pleased if you could invite some aliens then so that we could meet them in person.. thats all thank you wery much.. bye bye


Date: Fri Jul 11 01:41:26 CEST 2003
Name: Pieter Reiker (gm@balivillas.net) at

Subject: Luxury Bali Villas

Lovely. Made my day (which is saying something) Pieter >Bali Villa Rentals


Date: Fri Jul 11 01:33:10 CEST 2003
Name: Grace (grace@pendleside.org) at

Subject: Pendleside Hospice

Lovely to see such a wonderful site. Thank you from Burnley Grace


Date: Thu Jul 10 14:55:26 CEST 2003
Name: Marianna (marianna.masadunova@mail.ru) at

Subject: Xenical

Thanks for a lovely site, I am very impressed :-)


Date: Thu Jul 10 13:16:33 CEST 2003
Name: Arthur (arthurbequick@hotmail.com) at

Subject: Debt Consolidations Loans

Lovely, informative site, thanks.


Date: Thu Jul 10 00:22:43 CEST 2003
Name: Venn () at

Subject: Mye rot her nå! Fortsetter prosjektet eller...?

Denne gjesteboken har gått helt over styr. Ingenting fornuftig som blir skrevet her lenger. Bare reklamer for piller og gud vet hva det er alt. Dette synes jeg det burde vært ryddet opp i! Hjemmesiden her var seriøs før, men nå er den blitt mere og mere useriøs. Er det noen i hele tatt som jobber med Prosjektet her lenger eller har alle pakket sammen utstyret og dratt hjem ? Å kaste bort så mye penger og tid for så plutselig stoppe helt opp sånn uten videre, det skjønner jeg ikke? Hvis det hele er over, kan dere ikke i det minste gi en tilbakemelding så vi slipper å gruble over det lengre? Det synes jeg dere skylder alle oss som har støttet dere i arbeidet og som har hjulpet dere med å holde liv i prosjektet.


Date: Wed Jul 9 15:53:01 CEST 2003
Name: Peter DeSavery (conductor@newbristolsinfonia.org) at

Subject: New Bristol Sinfonia

Super site darlings. Thanks awfully Peter


Date: Tue Jul 8 21:12:18 CEST 2003
Name: Cal (cal@caltermlimits.org) at

Subject: Cal's Website

Howdy! Great site. Great content. Great! I can recommend this site to others! Cal Cal Termlimits Ps Dear webmaster - If my posting a commercial web site (such as Viagra or diet pills related) in the message /on this guestbook is a problem, just let me know and I will tell others not to do it. Please email me at cal@caltermlimits.org but I have a Spam filter switched on (all those African get rich emails drove me mad), so please make sure your email does not get rejected.


Date: Tue Jul 8 09:05:03 CEST 2003
Name: Bogdan (bobby_g_6600@yahoo.com) at

Subject: Interesting...

Really interesting!... Hello!... I'm from Romania and I found out about you and your project on Discovery Channel yesterday (07.07.2003). Please keep on the good work. I really hope you will find new sponsors to prove that aliens exist. Good luck!


Date: Tue Jul 8 00:52:27 CEST 2003
Name: Charles (headquarters@charles2002.org) at

Subject: Charles 2002

Hi My wife and I would like to thank you all for this web site. Hours of pleasure and all. http://www.charles2002.org/ -Charles Jones


Date: Mon Jul 7 19:05:36 CEST 2003
Name: Adipex (gb@phenterminepharamcy.biz) at

Subject: Adipex

Hi from New York And thanks for the web site. It was just the thing I had been looking for. It has helped me no end. Thanks again Mr. J. Adipex


Date: Mon Jul 7 04:02:18 CEST 2003
Name: Adipex (gb@phenterminepharamcy.biz) at

Subject: Adipex

Hi from New York And thanks for the web site. It was just the thing I had been looking for. It has helped me no end. Thanks again Mr. J. Adipex


Date: Thu Jul 3 02:29:24 CEST 2003
Name: Hector (hector@phentermine-phentermine-phentermine.com) at

Subject: Phentermine

Greetings Very good web site. I loved it. Found invaluable information. Just what I was looking for :-) But I have a question for the webmaster / owner. Is it OK for me / others to leave our web site details like this; I hope you say it is not a problem. The reason I ask is that, if I find a good web site like this, I naturally recommend it to my friends. Which is good yes? Well, yesterday I got an email from one of them, whom I had recommended another site. Seems the site owner was angry they posted their web information on the guestbook, and was sending them rude messages. Can you believe it? I mean, why have a guest book if you do not want people to use it correct? Anyway, if it is a problem. Just let me know and I will not recommend the site to anyone. Regards and best wishes Hector hector@phentermine-phentermine-phentermine.com


Date: Wed Jul 2 16:37:38 CEST 2003
Name: jkhgewiyh fra planeten zzzxxxyyitmrx () at

Subject: opdatering

blir disse sidene aldri oppdatert?


Date: Tue Jul 1 12:45:17 CEST 2003
Name: Andrew Cameron (psycho_cybot@hotmail.com) at

Subject: This is really cool

I saw your project on the Discovery Channel (or at least I think it was yours, it definately looks like it) and when you said you had a website, I thought I'd come and have a look. I think that aliens exist and I really hope that you manage to proove it. I'v even seen a few UFO's myself, like a couple of white pearls high above a backyard party at a friends house (I live in Australia, if you're interested)that were circling each other, and then merging into one, and playing in the clouds.


Date: Tue Jul 1 12:38:46 CEST 2003
Name: Davide Grilli (GrilliD@bo.ima.it) at

Subject: Bravi

Complimenti per il vostro sito e per il vostro grande interesse. Vi ho conosciuto frequentando le lezioni tenute da Stelio Montebugnoli e Teodorani all'osservatorio CNR ITALY north cross di Medicina Italy. Good luck for your fantastic job. Davide Grilli


Date: Mon Jun 30 00:55:10 CEST 2003
Name: Gloria (gloria@anti-depression-drugs-prozac-zoloft.com) at

Subject: Prozac

Ola! Thank you for this web site. My friend she did tell me about it and said it was great and she is right. Gloria


Date: Sun Jun 29 19:34:10 CEST 2003
Name: Pam (pam@panetworks.net) at

Subject: PA Networks

Hi Guys / All Superb site, thanks. Drop me an email if you get time. Pam http://www.panetworks.net/ - PA Networks Rock


Date: Sat Jun 28 14:56:37 CEST 2003
Name: NJ Stanhope (nj.stanhope@aol.com) at

Subject: NJ Stanhope

Great find (this web site). Took me a while to find it, but was well worth the search. Sincerely NJS http://www.stanhope-nj.net/ - NJ Stanhope


Date: Fri Jun 27 11:41:24 CEST 2003
Name: erik () at

Subject: aliens

Erling Strand har vel aldri påstått at hessdalsfenomenet er farkoster fra verdensrommet. Enda er det enkelte "glupinger" som absolutt må som absolutt må prøve og gjøre narr av Strand på disse sidene.Kan ikke dere "glupingene"lage en egen side hvor dere kan gjøre narr av hverandre.Da slipper vi og lese alt dette tullet.


Date: Fri Jun 27 10:54:48 CEST 2003
Name: Made - Balinese (balinese@balihotelsvillas.com) at

Subject: Bali Hotels, Balinese Villas

Hi (Selamat) My English not so good but thank for lovely site with information I looking for and need also. Please to pray for peace on Earth and that our Bali get better soon. Thank you Made (mean second born) Bagari God blessCopyright ©2000 Project Hessdalen. Webmaster : Erling Strand.
All comments or questions about this web shall be send to Webmaster
Last update 28 July 2004 12:19:25.

nor-flagg